Är det dags för stambyte?

Hej och hopp i galoppen, här har jag stekt ägg och mumsat i mig, nu är jag mätt och ska ska skriva ett inlägg. Hur vet du om det är dags för stambyte? Det ska jag berätta. Det handlar om gamla rör som finns i villor och lägenheter, men om du bor i lägenhet så behöver du inte bekymra dig, det ligger på din bostadsrättsförening eller hyresvärd att ha koll på när stammarna ska bytas. Men du som bor i villa måsta hålla koll själv.

När är ditt hus byggt? Är det över 50 år sedan så behövs stambyte, förmodligen. Du kan märka att det är något fel på rören om vattentrycket är lågt, kanske stötvisa störningar. I bästa fall så kan det vara något så enkelt som en skadad flänsmutter som ligger och sticker ut från rören, men om du ser blodröd vätska på golvet så är det stambyte som gäller direkt! Men samma dag din bostadsrättsförening eller hyresvärd har tackat ja till stambyte så måste du duscha någon annanstans. En tredje situation när det kan behövas är om det ständigt blir stopp i avloppet. Jag ska inte fördjupa mig alltför mycket här, det finns andra ställen på internet som du kan gå in och läsa om detta. Men i alla fall, lite kan jag säga om det eftersom jag själv fått den här hjälpen i min villa i Sollentuna

Sedan, om du behöver den här hjälpen så finns det ett företag som är mycket kunniga inom det här med detta, vänd dig gärna till dem så blir jobbet riktigt gjort! Du får deras namn om du klickar dig in till deras hemsida lite längre upp, men nu måste jag hoppa in i duschen och sedan jobba. Tusen och åter tusen tack för att ni kom hit och läste! Puss & kram, Olivia