Hur är det att jobba på en städfirma?

Hejsan, jag har nu jobbat i ett år på en städfirma på Tyresö och jag har fått många frågor här på bloggen om hur det är att ha det här jobbet så jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om det. Det är väldigt varierande hur mycket man jobbar, för mig har det oftast varit 3 dagar i veckan men ibland 5. Jag brukar ha måndag och tisdag ledigt och jobba onsdag-fredag. Men det kommer alltid in nya jobb så man kan inte riktigt planera sin tid. På min arbetsplats finns det bara kvinnor och vi är i stort sett alla i 40-årsåldern. Jag har aldrig känt mig otrygg eller hotad på jobbet och det är en trevlig stämning på arbetsplatsen. Det som kan vara lite tufft är att man inte alltid vet när man ska ta paus eller hur mycket man ska jobba, för det är alltid upp till den enskilde att planera sin tid. Ibland kan det bli lite stressigt när det kommer in många jobb på en gång men i det stora hela är det ett trevligt och givande jobb. Jag har lärt mig mycket om olika sorters rengöring och det är alltid något nytt man kan lära sig. Man får också träffa många nya människor och man kommer i kontakt med många olika typer av människor. Jag har aldrig tröttnat på det här jobbet och jag skulle rekommendera det till andra som letar efter ett roligt och givande jobb. Jag hoppas att det här inlägget har varit till hjälp för er som funderar på att jobba på en städfirma. Ha det så bra!

PS: Jag skriver det här inlägget på egen hand och det är mina egna erfarenheter och åsikter som jag delar med mig av. Jag har inte fått något betalt för att skriva detta inlägg.