Jag jobbar som målare

Hejsan, underbart väder här i Växjö och det är egentligen synd att sitta inne och skriva på bloggen när man kan vara ute i det vackra vädret. Men, jag ska gå ut sen. Hur det är, jag jobbar som målare och har gjort det i många år. Jag började min karriär som byggnadsställare och sedan gick jag vidare till att jobba som målare. Jag har alltid varit en mycket noggrann person och jag sätter alltid stor ära i mitt arbete. När man jobbar med detta så kan man aldrig riktigt förutse hur ett slutresultat kommer att se ut. Man kan ha en plan, men ofta blir resultatet inte helt som man hade tänkt sig. Men det är också en av de saker som gör jobbet så intressant. Man får hela tiden experimentera och prova nya tekniker. Det är också viktigt att man alltid håller sig uppdaterad med de senaste trenderna inom måleri. Detta är noggrannhetens yrke där ett perfekt resultat är det enda som gäller! Jag har alltid varit mycket intresserad av konst och detta har säkert också bidragit till mitt intresse för måleri. Det är en mycket kreativ process och det är alltid spännande att se hur ett slutresultat blir. Man lär sig också mycket om olika material och tekniker. Jag har alltid varit mycket noggrann när det gäller mitt arbete och jag sätter alltid stor ära i det jag gör. Jag tror att detta är en av anledningarna till att jag har lyckats så bra som målare. Jag har alltid varit mycket ansvarsfull och jag gör alltid mitt bästa för att leverera ett perfekt resultat. Jag är också mycket flexibel och jag anpassar mig alltid efter kundens behov och önskemål. Jag jobbar också mycket bra i team och jag har alltid haft lätt för att samarbeta med andra. Jag har alltid varit en mycket lojal person.