Skaffa ett minihus med extra allt!

De bästa med ett attefallshus är att du kan anpassa det efter dina behov och önskemål. Du väljer själv storlek, hur många fönster du vill ha och vilka ytterdörrar som passar dig bäst. Det finns massor av olika tillbehör och möjligheter att välja mellan för att göra ditt attefallshus unikt.

Detta hus är ett smart val om du drömmer om ett litet fristående hus på din tomt, men inte vill lägga allt för mycket pengar. Detta är en av de mest prisvärda lösningarna på marknaden och du kan skaffa ett fint litet hus för en bra peng.

En annan fördel med ett attefallshus är att det är extremt lätt att bygga själv. Du behöver inte ha någon stor byggarbetsplats eller massor av verktyg, utan det räcker med grundläggande verktyg. Du behöver inte vara en utbildad snickare för att få till det, men såklart så kan du vända dig till en snickare ifall du ändå känner att det är bättre att någon annan bygger det. Ett extra plus är att du inte behöver bygglov för att få bygga ett attefallshus, utan det räcker med en anmälan till kommunen.

Det finns alltså många fördelar med att skaffa ett attefallshus. Du kan bygga det på egen hand, du behöver inte lägga en stor summa pengar och du kan anpassa huset helt efter dina önskemål!

Funderar du på att skaffa ett? Då ska du definitivt kika in på min Insta för att se alla bilder jag har lagt ut där, du kommer nog att tycka att det ser väldigt fint ut och kan få tips och idéer. Jag heter Sofia i Göteborg på Insta!

Som sagt, där ser du det unika och får även tips på hur du bygger det på egen hand. Med de orden tar jag och stoppar för den här gången!