Vår altan brakade samman

Hej hej, jag ville bara berätta om en händelse som nyligen inträffade hemma hos mig. Vår altan brakade samman efter att vi hade en stor fest med vänner och familj. Vi var 4 personer som dansade och drack öl på altanen när allt plötsligt rasade ihop med en enorm smäll. Ingen av oss skadade sig, vilket jag är tacksam för. Tur att vi bara var 4 personer där ute, vi fick några skrubbsår men eftersom vi var berusade kände vi väl inte att det var någon större fara. Festen fortsatte inomhus fram tills på småtimmarna och dagen efter vaknade jag med huvudvärk. På eftermiddagen stod det klart för mig att jag var tvingad att kontakta ett byggföretag för att få hjälp med en ny altan. Jag skickade iväg några e-postmeddelanden och ringde några telefonsamtal, och till slut fick jag tag på en firma som kunde fixa den inom några dagar. Jag är så tacksam för att det gick så snabbt och smidigt, det hade kunnat vara mycket värre. Det här är min historia om hur vår altan brakade samman.  

I förra veckan var den nya klar och den förra altanen byggde jag själv, det var nog därför den inte höll. Jag känner ingen oro att samma sak ska hända med den här altanen för den är byggd efter konstens alla regler. Jag hade inte kunnat tänka mig att vara utan en altan, för det är verkligen härligt med en sådan uteplats som man kan vara på från tidigt på våren ända en bit in på hösten. Jag hoppas att denna kommer att hålla hur länge som helst, och om inte så kommer jag minsann bygga en ny vid ett annat tillfälle. Tack för att du tog dig tid att läsa min berättelse! Ha en bra dag, hejdå!