Vi vände oss till en byggfirma

Fredagen är här och jag ska äta lövbiff och pommes till middag, ska bli gott. Men det är inte än på några timmar. Jag ska nu skriva ett inlägg och det ska handla om när vi vände oss till en byggfirma i Malmö för att få hjälp med en ombyggnation. Efter flera månaders planering och research fann vi en byggfirma som matchade våra behov. För det finns många firmor i denna bransch men långt ifrån alla kan hjälpa till med ombyggnation, så vi var verkligen noga med att hitta en byggfirma som hade kunskap och erfarenhet av just detta. 

Det tog ett tag, men till slut fann vi vad vi sökte. Personalen var trevlig och väldigt kunnig, så vi kände oss trygga och i goda händer. Jobbet gick smidigt och resultatet blev precis som vi hade tänkt oss. Vi är supernöjda med dem och kan därför varmt rekommendera dem till er andra i Malmö och en sak ska ni veta att om ni vänder er till dem kan ni få hjälp med i princip allt! De hjälpte oss från början till slut och tidsplanen höll. Det här med att bli färdig i tid är det många som inte klarar, det var någon som sa till med att man alltid måste räkna med förseningar, lägg på ett par veckor till minst, men det här företaget blev till och med färdiga några dagar före de skulle blivit klara så det var bra jobbat.  

Det finns inte mycket mer att tillägga, bara att ni ska känna er trygga om ni väljer dem. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, byggbranschen är ingen dans på rosor och det gäller verkligen att man hittar ett bra företag som man litar på. Så hör av er till dem, ni kommer inte ångra er!