Det blev besiktningsanmärkningar på villan

Om du behöver ett företag inom besiktningsanmärkningar i Huddinge eller Nacka ska du läsa det här inlägget. Först och främst är det viktigt att du upptäcker felen så snabbt som möjligt. Detta gör att byggfirman har en stor chans att rätta till anmärkningarna. Du kan dessutom undvika ytterligare kostnader om felen sedan fixas i tid. För du kan inte vänta några år och sedan säga att det är fel som funnits från början, för hur ska du bevisa det? 

Jag ska säga att det är mycket viktigt att anlita någon expert när det kommer till besiktningsanmärkningar när man har byggt ett hus, och man ska låta någon som är oberoende göra undersökningen. Det blir konstigt om den som har byggt ska utreda fel på sig själva, eller hur? Då kan man misstänka att inte allt kommer fram som behöver belysas. 

När det var dags för inflytt så var det viktigt för oss att veta om ifall det var något som inte var som det skulle, och det var några grejer, som tur var små saker. Man kan väl säga så här att det i stort sett är omöjligt att bygga ett hus utan att det blir några anmärkningar, kanske att ett fönster sitter ett par millimeter snett, men det är ingen som ser det och inget att bry sig om men det är ändå viktigt att man vet om det. Det finns ju folk som råkat värre ut, som att huset lutar och då måste byggfirman rätta till det. 

Det finns besiktningsmän som du bokar när det passar dig för besiktningsanmärkningar. De brukar ta en timme eller två på sig för att gå igenom huset grundligt men det kan ta både längre eller kortare tid, som sagt var, se till att göra den här kontrollen, du kan få ångra det annars!